• Catrene si haiku-uri.png Mereu există conflicte între generaţii. Fiul ura viața cazonă, avea atracții Pentru studiul muzicii şi literaturii. Un protector valoros al artelor şi iubirii.
 • Ai uitat toate formulele de care ai nevoie acum?Sau nu iti amintesti o anumita definitie? Ai uitat toate formulele de care ai nevoie acum?Sau nu iti amintesti o anumita definitie?Te ajutam sa iti faci tema de nota 10.Scrie-ne tema ta si noi o rezolvam
 • 2 Reclama ta poate fi si aici
  dacă vreţi ca şi vizitatorii nostri să vă cunoască ...
 • Tot ceea ce trebuie sa faci tu e sa ne trimiti exercitiile
 si problemele iar noi iti explicam si rezolvam tema. E simplu? Ce mai astepti posteaza acum tema ta! Webmateinfo va scapa de griji. Noi te ajutam sa iti faci tema.Tot ceea ce trebuie sa faci tu e sa ne trimiti exercitiile si problemele iar noi iti explicam si rezolvam tema.
 • Promovarea atitudinii de respect faţă de natură, protecţia mediului şi susţinerea unor programe moderne de educaţie ecologică. Addoptim
  Aveti posibilitatea sa directionati doi la suta (2%) din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior catre NATURA
 • Rezolvarea temei iti creeaza problemei, hai sa o rezolvam impreuna... Nu mai copia tema in clasa!
  Rezolvarea temei iti creeaza problemei, hai sa o rezolvam impreuna...

Detalii anunt:

Culegere matematica pentru Evaluarea Nationala

Postat de by IACOVITA GHEORGHE | Data: 2011-12-02 13:36:35

Culegere matematica pentru Evaluarea Nationala O NOUĂ APARIȚIE EDITORIALĂ Profesorul GHEORGHE IACOVIȚĂ lansează, în literatura de specialitate, o nouă culegere: ”Evaluarea Națională la matematică, clasa a VIII-a”. Cele 65 de teste sunt elaborate după structura modelului oficial publicat de MECTS și acoperă toată programa școlară pentru acest examen. Experiența și competența autorului recomandă această lucrare ca fiind extrem de utilă candidaților la examenul de Evaluare Națională, proba de matematică, dar și colegilor profesori de matematică din gimnaziu care pregătesc elevii pentru acest examen. Lucrarea are 250 pagini și este structurată în două părți: prima parte conține cele 65 de modele de teste, iar în partea a II-a sunt baremele de corectare și notare pentru fiecare test în parte. Cartea, în format B5, de manual, este executată în condiții grafice excelente, pe o hârtie de calitate superioară. Pentru amănunte legate de lucrare, autorul poate fi contactat pe adresa de mail: geo_iacovita@yahoo.com sau la tel. 0745 388 480.


Info

Optiuni

Recomanda aceast anunt prin Yahoo Messeger
anunt