• Catrene si haiku-uri.png Mereu există conflicte între generaţii. Fiul ura viața cazonă, avea atracții Pentru studiul muzicii şi literaturii. Un protector valoros al artelor şi iubirii.
 • Ai uitat toate formulele de care ai nevoie acum?Sau nu iti amintesti o anumita definitie? Ai uitat toate formulele de care ai nevoie acum?Sau nu iti amintesti o anumita definitie?Te ajutam sa iti faci tema de nota 10.Scrie-ne tema ta si noi o rezolvam
 • 2 Reclama ta poate fi si aici
  dacă vreţi ca şi vizitatorii nostri să vă cunoască ...
 • Tot ceea ce trebuie sa faci tu e sa ne trimiti exercitiile
 si problemele iar noi iti explicam si rezolvam tema. E simplu? Ce mai astepti posteaza acum tema ta! Webmateinfo va scapa de griji. Noi te ajutam sa iti faci tema.Tot ceea ce trebuie sa faci tu e sa ne trimiti exercitiile si problemele iar noi iti explicam si rezolvam tema.
 • Promovarea atitudinii de respect faţă de natură, protecţia mediului şi susţinerea unor programe moderne de educaţie ecologică. Addoptim
  Aveti posibilitatea sa directionati doi la suta (2%) din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior catre NATURA
 • Rezolvarea temei iti creeaza problemei, hai sa o rezolvam impreuna... Nu mai copia tema in clasa!
  Rezolvarea temei iti creeaza problemei, hai sa o rezolvam impreuna...

Detalii anunt:

Exercitii si probleme de matematica, clasa a V-a, consolidare si evaluare

Postat de by IACOVITA GHEORGHE | Data: 2012-03-21 14:18:31

Exercitii si probleme de matematica, clasa a V-a, consolidare si evaluare EXERCITII SI PROBLEME DE MATEMATICA CLASA A V-A CONSOLIDARE SI EVALUARE Cea mai recentă lucrare a profesorului Gheorghe Iacoviță se adresează elevilor de clasa a V-a. Lucrarea, în conformitate cu programa școlară actualizată, cuprinde pe lângă exerciții și probleme pentru fiecare unitate de învățare, 5 teste inițiale și câte 5 teste sumative, la sfârșitul fiecărui capitol, precum și 5 teste finale anuale. De asemenea, la începutul fiecărui capitol sunt expuse câteva noțiuni teoretice importante din capitolul respectiv și exerciții rezolvate, venind astfel în ajutorul elevilor, prin aceste exemplificări. Toate testele sunt structurate după modelele oficiale publicate de MECTS pentru testările inițiale și după modelul celor date la examenele de Evaluare Națională, pentru celelalte. Pentru alte amănunte legate de lucrare sau comenzi, autorul poate fi contactat pe adresa de e-mail: geo_iacovita@yahoo.com sau la tel. 0745 388 480.


Info

Optiuni

Recomanda aceast anunt prin Yahoo Messeger
anunt